Revisor trainee (HA, FØ, FB, HHX, STX, anden relevant uddannelse)

Vil du være en del af et moderne revisions- og rådgivningsfirma? Hvor uddannelse, balance og udvikling er i fokus? Kunne du tænke dig en varieret og spændende hverdag med danske og internationale kunder og kollegaer?

Hvem er vi?

I Mazars i Danmark er vi en del af det globale mazars netværk, med over 44.000 medarbejdere på tværs af over 90 lande, som arbejder som ét integreret partnerskab med et fælles mål.

Som revisor trainee i Mazars i Danmark bliver du en del af et lokalt forankret team, med globale ressourcer, forbindelser og muligheder på tværs af hele verden.

Integritet, respekt, relationer, personlig udvikling og balance i hverdagen er nogle af hjørnestene i hvordan, vi driver vores forretning. Vi tror på, at vi får det bedste ud af hinanden med en sund arbejdskultur, hvor der er plads til forskellighed og vi i fællesskab får det bedste frem i hinanden.

Vi investerer i et personlig tilpasset internt og eksternt undervisningsforløb, samt ”on the job training”. Vores medarbejdere bliver klædt på til at revidere og rådgive i en omskiftelig og global verden. Hvor der ud over revisors kerneopgaver også er fokus på miljø, sustainability og meget mere, når vi møder vores kunder.

Hos os er medarbejderens udvikling og trivsel i fokus, og der er en verden af udviklingsmuligheder for dem, der tager initiativ, tænker selvstændigt, viser interesse, er hjælpsomme og viser engagement. Hos os er overarbejde hverken et mål eller normen, men det er gensidig fleksibilitet og at yde sit bedste.

Arbejdsopgaver

Som revisor trainee vil du opleve en stejl læringskurve, hvor du hurtigt vil få ansvar for en række opgaver i takt med, at du får opbygget dine kompetencer. Blandt dine arbejdsopgaver er eksempelvis:

 • End-to-end service og rådgivning af vores kunder
 • Revision - fra tidlig planlægning, udførelse og helt til underskrift af regnskaberne
 • Opstilling af regnskaber og skattehæfter
 • Rapportering
 • Compliance relaterede opgaver

Opgaverne løses henholdsvis ude hos vores kunder, og fra vores kontor på Midtermolen på Østerbro.

Der kan være mindre sæsonudsving i forhold til travlhed. Men hos Mazars i Danmark sætter vi en stor ære i, at vores medarbejdere har en god balance mellem arbejdsliv og privatlv. Det betyder at arbejdsopgaverne som udgangspunkt løses indenfor normal arbejdstid.

Opstart

Stillingen er med opstart 1. september 2023.

Som en del af din ansættelse, sammensætter vi et opstartsprogram tilpasset den baggrund du kommer med, så du får den bedst mulige start på dit nye job.

Hvem er du?

Vi søger revisor trainees, der er nysgerrige, har mod på nye udfordringer,trives i en hverdag med deadlines og hvor rådgivning af servicering af vores kunder er i fokus.
Vi forventer at du:

 • har afslutttet en gymnasiel uddannelse, og eventuelt anden relevant uddannelse så som finansøkonom, finansbachelor, HA Almen, eller lignende,
 • er komfortabel med brug af IT og er god til at lære nye systemer (kendskab til Microsoft 365-pakken er en fordel, men ikke et krav),
 • er stærk analytisk,
 • taler flydende dansk,
 • er pragmatisk og løsningsorienteret, og
 • er positiv, imødekommende og serviceminded.

I Mazars er der en verden af udviklingsmuligheder, og vi forventer at du tager initiativ, er hjælpsomhed, samt viser interesse og engagement i dine kollegaer, virksomheden og din egen udvikling og læring.

Spørgsmål

Har du lyst til at høre mere om stillingen, eller har du i øvrigt spørgsmål, er du meget velkommen til at række ud til:

Leon Fagerlind
Senior manager
Dir. tlf.: 3814 8133

Ansøgning

For at ansøge om jobbet, bedes du sende ansøgning, CV samt eventuelle referencer til (gerne samlet i et dokument) via nedenstående link - anfør "Revisor trainee 2023" i emnefeltet:

Ansøgning

Fristen for ansøgning er hurtigst muligt.

Du modtager svar på din ansøgning snarest efter modtagelsen af ansøgningen.