It-revision

Hos os kan I få en it-revision der både sikrer, at I kan opfylde nationale og internationale lovkrav, forbedre sikkerheden og mindske jeres risici.

Vi tilbyder en it-revision der sikrer, at jeres økonomiske oplysninger er pålidelige, og at I kan styre de risici, der er forbundet med it-systemer.

Vores team er specialister i blandt andet Enterprise Ressource Planning (ERP) og har viden om en lang række IKT-applikationer. Flere er CISA-certificerede (Certified Information Systems Auditors) og registreret hos ISACA, det internationale organ for it-revisorer.

Vi har udviklet et komplet dataanalysesystem, der giver os mulighed for at kontrollere jeres primære processer.

Vores medarbejdere kan hjælpe jer med at opfylde nationale og internationale lovkrav, analysere jeres it-systemer og omorganisere og/eller rekonfigurere jeres informationssystemprocesser.

I kan få råd om anvendelse af it til sikkerheds- og risikostyring, og vi kan evaluere jeres interne it-kontroller, fx i henhold til Sarbanes-Oxley-loven og LFS (Loi de sécurité fiancière)

Vi kan forbedre virksomhedens teknologi og sikkerhed ved at vurdere den logistiske og tekniske sikkerhed, revidere jeres systemer, analysere data fra informationssystemer, evaluere it-funktioner og udarbejde en kontinuitetsplan.

Share