Advisory

At Mazars we offer a full range of services that will give you a clear insight into your strategy, business processes and financial reports.

We also give you all the necessary advise and support to manage your operational and financial processes and the risks involved.

Our team of highly trained professionals deliver a range of specialist services that can be adapted to the size and type of your organisation

Intern kontrol og risikostyring

Skal din virksomhed outsource, flytte eller etablere et datterselskab, kan vi hjælpe jer med at overholde gældende regler og forbedre jeres interne kontrol.

Ledelse

Vi kan analysere og revidere processer og hjælpe jer til bedre ledelse, understøtte jeres mål og foreslå, hvordan I kan effektivisere arbejdet. Vi er gerne med fra planlægning til implementering.

Undervisning

Vi har undervisere, som til hver en tid kan klæde jeres medarbejdere på til at tilpasse regnskaber og systemer til de nyeste internationale regler.

Due dilligence

Skal I opkøbe en virksomhed, kan vi hjælpe jer til at få overblik over finansieringsmuligheder, omkostninger og overskud og rådgive jer om kontrakt og skatteforhold.

Retablering og omstrukturering

Hos os kan du få rådgivning om, hvordan din virksomhed bedst muligt kommer videre med de økonomiske udfordringer, den står overfor, både på kort og lang sigt.

Salg

Vores medarbejdere kan hjælpe dig med alle faser af salget, fra værdiansættelsen til salgsmateriale og skat, så salget bliver så fordelagtigt for virksomheden som muligt.

It-revision

Hos os kan I få en it-revision der både sikrer, at I kan opfylde nationale og internationale lovkrav, forbedre sikkerheden og mindske jeres risici.

Offentlige-private partnerskaber

Er I på vej til at indgå et offentligt-privat partnerskab, kan vi være jeres sparringspartner og hjælpe med at udarbejde budgettet og planlægge anlæg og drift.

Forensic

Vores medarbejdere kan hjælpe jer med retlige undersøgelser af økonomiske spørgsmål og samarbejde med advokater og myndigheder.

Share