Revisor manager

Vil du sammen med kolleger lede et revisionsteam over for internationale såvel som danske kunder i Mazars i Danmark? Gennemfører du selvsikkert revisionsprocessen fra planlægning til udførelse og afslutning? Og får du det bedste frem i dit team ved at lede og skabe udviklende og udfordrende opgaver?

Vi tilbyder

Stillingen som Revisor manager i Mazars i Danmark giver dig lederansvaret for at planlægge og levere revisionsopgaver gennem dit team, samtidigt med at du selv eksponeres for en bred vifte af kunder inden for forskellige industrier, store som små, danske såvel som internationale.

Som Manager leder og planlægger du opgaverne efter dit teams kompetencer, så de enkelte medarbejdere udfordres professionelt, og du evaluerer løbende deres uddannelsesplan og personlige udvikling gennem samtaler og efter hver endt opgave. Du bliver ydermere ansvarlig for egne kundeopgaver samt træningen af nye medarbejdere.

Dine lederegenskaber bliver et essentielt bidrag til afdelingen, ligesom du forventes at tilføre nye ideer og forbedringer i forhold til opgaver, kunder, processer eller firmaet som helhed. Til gengæld vil du blive udfordret og udviklet professionelt gennem intern uddannelse, løbende udviklingssamtaler og dine tildelte opgaver.

Du bliver en del af et dynamisk og sjovt team i en virksomhed, der er stor nok til at have alle procedurer og retningslinjer på plads, men lille nok til, at du kan påvirke dit eget job, udvikle dig professionelt og bringe personlig værdi til dit arbejde.

Mazars i Danmark består af kolleger med forskellig uddannelsesmæssig baggrund og forskellige steder i livet. Vi arbejder sammen ud fra gensidig respekt og hjælper hinanden med at holde vores fokus og engagement i top, selv i travle perioder med mange opgaver. Hos os bliver du en del af en sund arbejdskultur, hvor den gode balance mellem ”livet” og ”arbejdet” er noget, vi er særligt stolte af. Overtid er ikke et mål hos os – men gensidig fleksibilitet og at yde sit bedste er!

Hovedansvarsområder

  • Planlægning og ledelse af opgaverne inden for budget og deadline
  • Sammen med dine kolleger, lede og planlægge revisionsteamet overfor kunden
  • Egen involvering i revisionsopgaver, fra planlægning til udførelse og afslutning
  • Effektiv ledelseskommunikation med klienter og deres ledelse for hvert engagement.

Vi søger

Vi leder efter en erfaren revisor. Måske er du i gang med en cand.merc.aud. eller har afsluttet den. Du har enten allerede ledererfaring, eller du har en naturlig proaktiv tilgang og tænker altid et skridt frem med fokus på planlægning og forbedring. Du bringer positiv energi til et team og har en pragmatisk tilgang til opgaverne - og du formår at motivere andre, også i travle perioder med mange opgaver.

Som ideel kandidat har du desuden:

  • 5+ års erfaring med revision
  • Stærk teknisk viden
  • Stærke kommunikationsevner og er den naturlige go-to person for kunder såvel som kolleger
  • Gode IT-kundskaber og nemt ved at lære nye IT-systemer
  • En hands-on tilgang til opgaverne med et godt blik for helheden
  • En positiv, åben og service-minded personlighed.

I Mazars arbejder vi med tal – men vi ER ikke tal. Hos os er medarbejderens udvikling og trivsel i fokus, og der er en verden af udviklingsmuligheder for dig, som tager initiativ og viser interesse, hjælpsomhed og engagement.

Stillingen er i vores nyindrettede åbne kontorer i Nordhavn, og vores arbejdssprog er hovedsagelig engelsk. Det er derfor nødvendigt, at du taler og skriver flydende engelsk.

Ansøg før 27. oktober 2020 på: career@mazars.dk - anfør "Revisor manager" i emnet. 

Lær mere om Mazars her: https://dan.mazars.dk/Hjemmeside/Nyheder/WeAreMazars